Een nieuw vriendinnetje – Pineberry Lane

Ik heb sinds een paar weken een nieuw vriendinnetje. Ze ziet er een beetje anders uit, heeft dunne beentjes, draagt altijd een jurk en een hoed en heeft de neiging om overal op te duiken met een bezem in haar hand, kortom een kordate dame ;-). Ik ben gevallen voor de Fancey Blackett serie van Pineberry Lane. Fancey’s Sunflowers had ik al langer in de winkel en vond ik zo leuk, het kwam er alleen niet van om haar te borduren.

Dit najaar vond ik dat ik nu toch echt dit patroon moest borduren, dus stof en garentjes opgezocht en aan de slag. Jullie kunnen wel zien dat ik niet exact het patroon heb gevolgd. En toen ik eenmaal dit borduurwerkje af had, kon ik het niet laten om mezelf te trakteren op een aantal andere patroontjes in deze serie. De herfstachtige sfeer vind ik heel gezellig, ik denk dat ik hierna maar verder ga met Fancey and The Butter Churn. En ondertussen hoop ik dat Fancey ook nog in een aantal andere seizoenen gaat figureren. Kerst, kerst, kerst schreeuwt het in mijn hoofd, of winter, mag ook. Misschien moet ik de ontwerpster eens mailen ;-).

    

Fancey Blackett-The Harvest Dance € 13,50         Fancey Blackett & The Butter Churn € 12,50

   

Fancey Blackett’s Brooms € 13,50                               Fancey Blackett-Shoo! € 12,50

   fancey

Fancey’s Sunflowers € 12,50                         En mijn geborduurde versie op 16dr handgeverfde stof met Venus kleurtjes.

Advertenties

6 thoughts on “Een nieuw vriendinnetje – Pineberry Lane

  1. Wat een leuke patronen! En leuk om te zien dat je het patroon aangepast hebt, ik vind het zonder dat jaartal inderdaad ook leuker.
    Groetjes Betty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s