Terug in de winkel – pakketjes van Mill Hill deel 1

Lang geleden was er eens een borduurwinkel die 1 dag per maand open was. De winkel was in de woonkamer van de boerderij van de ouders van de eigenaresse. Elke maand werd de woonkamer omgebouwd tot borduurwinkel en kwamen er allerlei patronen, stoffen, pakketjes en garens te voorschijn die weer opgehangen moesten worden. Gelukkig had de eigenaresse een heel handige vader die een prachtig bord maakte waarop Mill Hill pakketjes konden hangen.  Na verloop van tijd verdwenen de Mill Hill pakketjes uit het assortiment en werd de ruimte ingenomen door andere materialen.

Onlangs keek deze eigenaresse weer eens op de website van Mill Hill en kwam daar allerlei leuke pakketjes tegen. En dus is het tijd voor de terugkeer van de Mill Hill pakketjes. Deze pakketjes zijn een geweldige deal, je ontvangt naast het patroontje alle materialen die je nodig hebt, inclusief alle Mill Hill kraaltjes, buggle beads (langwerpige kraaltjes), metallic garen en zelfs de kralennaald zit in het pakketje. Veel van de pakketjes worden op geperforeerd papier geborduurd. Dat is soms even wennen, maar voor de afwerking is het geweldig makkelijk. Je hoeft alleen je geborduurde motiefje uit te knippen, stukje vilt erachter en klaar. Maar je kunt ook doen wat ik vaak doe en dat is het papier omwisselen voor een mooi stofje. Houd er wel rekening mee, dat met de kraaltjes die bij het pakketje zitten, je het beste 11 of 13 draads stof kunt nemen.

De onderstaande pakketjes zijn geborduurd op geperforeerd papier, waardoor het afwerken een makkie is. De pakketjes kosten € 8,50 per stuk.

      

Ice Crystal                                Gold Crystal                                Sapphire Crystal

      

Amethyst Crystal                           Star Crystal                      Aqua Crystal

     

Diamond Holiday                    Emerald Wreath                                 Garnet Spiral

      

Ruby Forest                           Sapphire Snow                           Golden Tannenbaum

Advertenties

6 thoughts on “Terug in de winkel – pakketjes van Mill Hill deel 1

 1. Hoi Annemiek, ik heb mijn eerste Mill Hill pakketjes bij jou besteld. Opeens had je ze niet meer in je assortiment, en toen heb ik ze zelf in Amerika besteld. Ik ben er nog steeds verslaafd aan. Ze zijn zo leuk !!!!

 2. Wat een mooie pakketjes zijn dit!
  Wil je mij het pakketje Diamand Holiday sturen? (Dit kan misschien samen met wat ik vorige week bestelde?) Graag zou ik ook een 1/2m borduurlinnen wit–14dr. bestellen.
  Alvast hartelijk bedankt.
  groetjes en gezellige avond.
  Truus

 3. en toen, op een Merkwaardigdag, had de jonge vrouw een stukje van de tafel van een mevrouw die al jaren handwerkte zonder grenzen. Waar die mevrouw gebleven is? Maar de jonge vrouw heeft nu in Nijkerk bekant een hele wand!!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s