13 en 14 september: open dagen in de winkel met leuke aanbiedingen

We hebben de workshops met Jeannette Douglas net achter de rug en zijn nu al druk bezig om onze open dagen voor te bereiden. Op 13 en 14 september ben je van harte welkom in de winkel, om te genieten van nieuwe modellen, patronen, boeken, stoffen en garens. We hebben nieuwe kleurtjes Belfast stof binnen, zijden garens van Waterlilies en Silk n Colors, katoenen garens van Threadworx, patronen van o.a. Blackbird Designs, Amaryllis Artworks, Kathy Barrick, Ink Circles, JBW Designs, Lizzie Kate, Plum Street Samplers en Rosewood Manor Designs en heel veel boeken van Luzine Happel.

Naast al dit moois in de winkel hebben we in de workshopruimte allerlei aanbiedingen voor je klaarstaan. Van patronen die 50-70% zijn afgeprijsd tot garens (o.a. zijden, katoen, wol, metallic en handgeverfd), chenille pakketjes om een randje rondom je kussentje te maken, lapjes stof die zijn overgebleven in allerlei kleuren en draadjes/cm, handgeverfde stofjes, accessoires, kortom van alles wat. Verder zijn er pakketjes Anna’s, Burda’s, Ariadne Handwerken en andere oude tijdschriften te koop, net als diverse handwerkboeken.

Wat ik zelf heel leuk vind, is dat je voor een keer ook weckflessen kunt kopen. Echt oude weckflessen, van 1 liter, 1,5 liter en 2 liter. Je kunt ze natuurlijk gebruiken waar ze voor bedoeld zijn en er groente of fruit in wecken. Ik gebruik ze vaak als bloemenvaas, maar rond de kerst doe ik er hulsttakjes in en dan cranberries er bovenop. Doe er een waxinelichtje in en je hebt een geweldig sfeervol stukje voor op tafel.

undefined  Wash and dry jars and layer the bottom with the greenery of your choice, and then add a handful or two of cranberries. Pour water into the jar, causing the cranberries to float to the top. Insert a floating candle.

Voor onze klanten die aanstaande vrijdag of zaterdag niet kunnen komen, houd het weblog in de gaten. Ik zet vrijdagochtend een lijstje met patronen op het weblog, zodat jullie ook kunnen meegenieten. De weckflessen zijn alleen te koop in de winkel ;-), dat is wel zo handig.

Tot vrijdag of zaterdag, de winkel is van 10.00-17.00 uur geopend, koffie en thee staan klaar en uiteraard hebben we er iets lekkers bij.

Advertenties

2 thoughts on “13 en 14 september: open dagen in de winkel met leuke aanbiedingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s