Nog zo’n prachtig boek: Passion de biscornus

Hadden we vorig jaar dit boekje met biscornus patroontjes, dit jaar is er een nieuw boek uitgekomen, waarin niet alleen biscornus kussentjes staan, maar allerlei speldenkussentjes. Van traditioneel tot art nouveau, van stervormig tot echte 3-D huisjes, van cupcakes tot humbugs, van matraskussentjes tot 15delige biscornuskussentjes. Je kunt de patroontjes voor van alles en nog wat gebruiken, kaartjes, naaldenboekjes, natuurlijk de speldenkussentjes zoals ze zijn afgebeeld, maar ook randjes voor merklappen en schaarhangertjes zijn snel gemaakt. Hieronder zie je een impressie van het boek.

passion-biscornus-10955-450-450

passion biscornus 2 passion biscornus 3 passion biscornus 4

Ik ben helemaal weg van het art nouveau kussentje in de tweede foto. En Ria is al bezig met het matraskussentje uit de laatste foto. Het leuke is, dat je ook de ontwerptekeningen ziet en dus kunt volgen hoe de ontwerpster van de tekening tot het patroontje is gekomen. De tekst is in het Frans, maar de patroontjes zijn natuurlijk gewoon in “borduurtaal”.

Het boek kost € 19,00 , verzending is € 3,75.  We hebben nog een aantal exemplaren in de winkel en bestellen weer nieuwe in Frankrijk. Dit boek is gewoon te leuk om niet in huis te hebben.

Advertenties

24 thoughts on “Nog zo’n prachtig boek: Passion de biscornus

 1. Dit boek is echt een aanrader.Echt zo apart en vooral leuk.Weer eens wat anders dan schaartjes en ateliertjes borduren.
  Enne dat taartpuntje…heel goed voor de lijn haha.
  GroetjesFrancisca

 2. Een heel mooi exemplaar. Je mag voor mij ook wel een boek achteruit leggen. Wordt wel opgehaald in de winkel.
  Groetjes Ettie Werkman

 3. Hoi Annemiek, Graag wil ik ook zo’n mooi Biscornuboek bij je bestellen. Ik kom het wel afhalen in Roden. Groetjes Trijntje

 4. hoi Annemiek,
  Graag wil ik ook dit boek bestellen,want er staan erg mooie patronen in!
  Het DMCbiscornuboekje heb ik en dan is dit een mooie aanvulling.
  Even een vraagje–klopt het,dat er al een tijdje geen pakketje is verstuurd van het ‘Sheep’projekt?
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 5. Hallo Annemiek,
  Wat lijkt me dit een fantastisch boek. Ik kan het niet laten om deze voor mij ook te reserveren.
  Groetjes Marcha

 6. Hallo Annemiek ,

  Ik zou bij deze ook graag een exemplaar bij jou willen reserveren.
  Zou je me het boek willen toesturen?
  Het boek ziet er schitterend uit , prachtig al die verschillende kussentjes!
  Ik hoor nog wel even van je , alvast hartelijk dank. Groetjes Ellen

 7. Hallo annemiek allereerst bedankt voor het leuke pakketje wat ik gekregen heb. Ja en dan dit boek wil ik natuurlijk ook graag hebben . Opsturen hoeft natuurlijk niet. Veel te leuk om in de winkel te komen groetjes tonny

 8. Hallo Annemiek. Ook ik zou graag dit boekje willen hebben. Ik kom toch in sept bij jullie , dus opsturen hoeft niet. En nog bedankt voor het leuke pakketje. Nu eerst een paar graden koeler dan kan er weer geborduurd worden.

 9. Om mijn verzameling speldenkussens uit te breiden wil ik graag dit boekje bestellen. Je hoeft het niet op te sturen, in september kom ik toch weer in Roden.
  Groetjes, Mirjam

 10. Hoi Annemiek,

  Ik heb dit boek drie weken geleden bij je moeder besteld en ze zei dat de bestelling onderweg was. Maar ik heb nog niets ontvangen, zijn ze nog niet geleverd of ben ik misschien vergeten ?

  Groetjes van Sas

 11. Hoi Annemiek , heb het boek eergisteren (zaterdag) binnen gekregen , dank je voor de super snelle service ..donderdag geinternetbankierd en nu al lekker binnen , heerlijk!! Ga nu er ff lekker voor zitten en alles bekijken ..en dan aan de slag 😉 Wat een prachtig boek! Tot de volgende keer , groetjes Ellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s