Eens helemaal iets anders, een wijnflesschortje!

Op de beurs in Keulen kwamen wij ze voor het eerst tegen, wijnflesschortjes, het ultieme borduurtje voor de fles wijn. Zo kun je nog eens een persoonlijk cadeau geven aan een wijnliefhebber. Natuurlijk kun je allerlei motieven op deze schortjes borduren, met bijpassende fles. Denk eens aan allerlei appels voor een fles natuurlijke appelsap. Of allemaal kippetjes voor een fles advocaat.

Het enige dat je dan nodig hebt is een boekje waarin je allerlei motiefjes kunt vinden om het schortje mee op te vrolijken. En laten we dat nu ook net in huis hebben ;-). Wij hebben diverse “wijn”motiefjes gebruikt voor ons schortje, de ruimte in het midden hebben we opengelaten, hier zou je de naam van de ontvanger kunnen borduren en bijvoorbeeld een datum of plaats. Of borduur er een vrolijke voorjaarstuin om, doe het schortje om een ouderwetse melkfles en zet er een boeket bloemen in. Afwerken van een borduurwerkje was nog nooit zo makkelijk :-).

wijnfles      

De schortjes kun je krijgen met een bordeauxrood randje, blauw randje (denk zomer, zee, winter, cocktail) of een rood randje (denk kerst, rood schoollapje, kippetjes) en kosten  € 5,95 per stuk. Het boekje heet (heel verrassend) Bon appétit! en kost € 10,50.

Advertenties

6 thoughts on “Eens helemaal iets anders, een wijnflesschortje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s