Nieuwe serie Loose Feathers van Blackbird Designs

Ik wist al dat het er aan zat te komen, maar nu de plaatjes er ook zijn, kan ik het vermelden: Blackbird Designs doet een nieuwe serie Loose Feathers ontwerpen. Eind juli verwachten we het eerste patroon binnen te hebben en dan komt er elke maand eentje bij. En deze serie staat in het teken van familie. Elk patroon bestaat uit alfabet, een aantal favoriete motieven van Alma en Barb en wordt opgedragen aan een familielid. Uiteraard heb je ook de letters en cijfers die je kunt gebruiken om het ontwerp persoonlijk te maken en bijvoorbeeld de intialen van je eigen grootmoeder, tante, moeder of zus in te vullen.

Alma en Barb hebben de merklappen allemaal op dezelfde manier ingelijst, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren. Juist door de verschillende afmetingen kun je een prachtige wand maken met borduurwerkjes die qua stijl prachtig bij elkaar passen en die de geschiedenis van jouw familie weergeven. Mocht je dit ook willen, dan kun je het beste alle borduurwerkjes eerst borduren en dan in een keer in laten lijsten. Ook bij lijsten wil er namelijk nog wel eens wat kleurverschil in het hout zijn. En als je per uur dat je borduurt een bedrag achteruit legt, dan helpt dat alvast met de rekening. Of maak afspraken met je lijstenmaker dat hij/zij genoeg “lijst” achteruit houdt zodat je geen kleurverschil hebt.

En wat nog niet eerder is gebeurd, je kunt de eerste zes patronen als zien! Hieronder zie je de eerste patronen uit deze serie voor de maanden juli tot en met december 2013.

   
Het eerste patroon dat in juli uitkomt is deze prachtige vogel. Ik krijg echt kriebels om er een mooi stukje linnen alvast voor uit te zoeken. Of misschien wel de hele serie over 1 draadje borduren? Overigens weet ik nog niet de naam van het onderstaande patroon, wat de volgorde is waarin deze patronen uitkomen en wat ze kosten :-). En natuurlijk kun je je voor de hele serie inschrijven, maar ook de individuele patronen bestellen.
Advertenties

5 thoughts on “Nieuwe serie Loose Feathers van Blackbird Designs

 1. Hallo Annemiek.
  Op de site van de prairi scholer stond dat je de patronen van de limited editions kunt bestellen wil je dit voor mij doen?

  Bedankt Ankie

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Op 26 jun. 2013 om 18:06 heeft “De Handwerk Boetiek” het volgende geschreven:

  >
  >

 2. Hallo Annemiek,

  Ik ga voor de linker foto en dan de afbeelding onderin. Die vindt ik het mooist. Wacht wel af…

  Groetjes,
  Ina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s