En de ontwerpster is……..

photo

Jeannette Douglas!

We zijn echt heel trots dat ze Roden aandoet op haar reizen. Je kunt meer van Jeannette’s ontwerpen zien op haar website. Jeannette heeft een geheel eigen stijl van ontwerpen, ze combineert eigenlijk altijd kruissteekjes met speciale steken, waardoor je borduurwerk meer diepte krijgt.  We hebben in de afgelopen jaren al diverse keren een van haar ontwerpen gebruikt voor een workshop, vooral omdat haar ontwerpen je steeds weer iets nieuws leren. De speciale steken legt Jeannette bijzonder goed uit, het zijn tekeningen waarvan ik altijd zeg: “Als je tot tien kunt tellen, kun je deze tekeningen ook volgen”.

Speciaal voor haar bezoek aan onze winkel ontwerpt Jeannette een Nederlandse merklap. Ik heb al een stukje gezien en het belooft een prachtige lap te worden.  Uiteraard vind je alle Nederlandse symbolen terug op de lap, te beginnen met een prachtige tulpenrand. Op vrijdag 6 of zaterdag 7 september zal ze deze merklap aan jullie uitleggen en ontvang je een compleet pakket voor deze merklap. Geheel in Jeannette Douglas stijl betekent dat borduren met zijden garen op 13 draads linnen. De workshop duurt van 10.30-16.00 uur. Meer informatie over de kosten, de inschrijving en het programma kun je binnen een paar weken verwachten.

Mocht je alvast een voorproefje willen zien van hoe Jeannette’s patronen eruit zien, dan kun je beginnen met dit gratis patroontje:

http://jeannettedouglas.ca/wp-content/uploads/2012/11/Tiny-Heart.pdf

Bij de reacties zaten 3 goede oplossingen, die dames krijgen binnenkort een van Jeannette patronen toegestuurd. Het was bijzonder leuk om jullie reacties te lezen en het heeft me zeker inspiratie gegeven voor wellicht een volgende keer.

Advertenties

9 thoughts on “En de ontwerpster is……..

 1. Hallo Annemiek,
  Wat bijzonder dat iemand van zover je winkel aandoet om borduurliefhebbers te ontmoeten en haar werk te laten zien.Moet je je opgeven om een van deze dagen bij te wonen of kun je gewoon binnenlopen?
  Groeten van Barbara

 2. Wat ontzettend leuk!!! Ben helaas niet in NL die dagen anders had het me leuk geleken om er bij te zijn. Heb gelukkig al wel eens een class met Jeannette Douglas gedaan. Heb je ook plannen om dit class project erna uit te brengen voor ons die er niet bij kunnen zijn? Ik ben als Nederlandse wonend in het buitenland natuurlijk heeeeeeel erg geinteresseerd in dit patroon!! Groetjes uit Chicago! Karin

 3. Jeetje, wat geweldig.
  Ook ik heb er al veel zin in en zou mij graag voor de vrijdag op willen geven.
  Ik kijk ook uit naar de post hiervoor.
  groetjes (ook aan thuis)
  Marja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s