Little House Needleworks Hometown Holiday serie

Een beetje tussen alle nieuwe patronen door en tussen alle schaapjes, is Diane met een soort serie begonnen, Hometown Holiday. Deze patroontjes vormen samen een kerstdorpje. Het leuke is, dat je de patroontjes kunt afwerken als een staande kubus, zodat je de gebouwen ook echt als een kerstdorpje neer kunt zetten. Tot nu toe zijn er twee patroontjes verschenen.

 

My House € 6,95                                           Main Street Station € 6,95

En op de website van Little House Needleworks kun je lezen hoe je de kubusjes in elkaar zet, zonder naaimachine, lijmpistool of welk apparaat dan maar ook. Hoewel ik eerlijk moet zeggen, dat ik de pootjes van de kubus met een beetje lijm vast zou zetten. En mocht je geen kralen kunnen vinden, dan zijn houten kralen ook heel geschikt, die kun je zelfs nog in een gewenste kleur verven.

http://littlehouseneedleworks.com/hometownholidaytutorial.html

Wil je geen enkel patroontje missen van deze serie, laat het mij dan weten. Zodra er een nieuw patroontje uit is, sturen we die dan naar je toe.  Diane heeft 12 draads naturel linnen gebruikt, wij hebben een geweldig linnen van Weddigen dat je heel goed hiervoor kunt gebruiken. Het  heeft wat meer “body” dan de Zweigart linnens en dat maakt het makkelijker om in vorm te blijven als je het piepschuim blok bekleedt. Verder gebruikt Diane een combinatie van Crescent Colours garen en DMC garen voor deze patroontjes. En bij het patroontje My House krijg je een compleet alfabet zodat je je eigen naam eronder kunt borduren. Wel zo leuk :-).

Advertenties

8 thoughts on “Little House Needleworks Hometown Holiday serie

  1. Hoi Annemiek, je mag mij ook op de lijst zetten, wat een mooie patroontjes, ook heel goed te gebruiken voor een kerstmerklap.

  2. Pingback: Nieuwe patronen van Country Cottage Needleworks en Little House Needleworks | De Handwerk Boetiek

  3. Pingback: Gelukkig nieuwjaar – en natuurlijk nieuwe patronen | De Handwerk Boetiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s