Grote verrassing voor vrijdag 6 en zaterdag 7 september

Soms heb je een project waar je lang mee bezig bent. Data moeten kloppen, personen moeten op de juiste tijd op de juiste plek kunnen zijn en natuurlijk moet er een geweldig borduurproject ontworpen worden. Dit is zo’n project waar we al een jaar geleden mee zijn begonnen. In Nashville 2012 hebben we het er voor het eerst over gehad, daarna veel over nagedacht, gerekend, gemaild en uiteindelijk afgelopen maart in Nashville de puntjes op de i gezet.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september hebben we een “wereldberoemde” ontwerpster voor jullie in Roden. Een ontwerpster die vaak al twee jaar van tevoren volgeboekt zit en in heel de VS workshops geeft. Een ontwerpster die speciaal voor ons een merklap gaat ontwerpen. Een ontwerpster die al jarenlang in de Christmas issue van Just Cross Stitch staat. Een ontwerpster die zeer geliefd is. Een ontwerpster die niet alleen zeer getalenteerd is, maar ook een bijzonder hartelijke vrouw is. Oftewel, wij zijn bijzonder trots en blij dat deze ontwerpster naar Nederland komt.

Worden jullie al een beetje nieuwsgierig? As. maandag ga ik onthullen wie het is. Tot die tijd kunnen jullie raden naar de naam van deze ontwerpster. Onder de goede inzendingen verloot ik een patroon van haar.

PS: en soms kijk je verkeerd op de kalender en zijn nu de juiste data vermeld (met dank aan Marcha).

Advertenties

33 thoughts on “Grote verrassing voor vrijdag 6 en zaterdag 7 september

 1. Hallo Annemiek, wat fantastisch dat er zo’n groot ontwerpster naar Roden komt! Ik ga er vanuit dat het Linda Ebright (Lizzie Kate) is!!

  groetjes Tineke.

 2. Ook ik hoop dat het Diane Williams van Little House of Needleworks is! Maar wie het ook is ik ben van de partij op een van die dagen.

 3. Het is één dame, dus niet de dames van BBD. Diane Williams was niet in Nashville zegt Carin….Ellen Chester geeft wél workshops door heel USA maar staat zij in de JC?…nee ik dacht het niet.
  Paulette Stewart misschien? Zou wel heel leuk zijn. En haar naam is in de reacties nog niet genoemd ☺

 4. Als ze speciaal een merklap gaat ontwerpen denk ik dat het Jeanette Douglas’ is dat is toch echt wel haar specialiteit
  Ben benieuwd wie het is….
  Groetjes miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s