Meer Nashville nieuws

Na jullie enthousiaste reacties op mijn berichtje over het opbouwen van de stand voor Zwolle, had ik bedacht dat het ook leuk was om op die manier een dagje Nashville beurs te laten zien. Ik had het al voor een groot deel uitgedacht: welke foto’s, wat voor tekst, dagindeling etc. En toen kwam er een vinnig virus langs en bleken Ria en ik ineens 2 dagen ziek te zijn. Vrijdag richting Nashville met een keel die aanvoelde als schuurpapier en de hele dag hoesten. Mijn stem vond het allemaal wel genoeg en hield er zo goed als mee op en zaterdag was het nog niet veel beter. Er kwam dus niets van foto’s maken en teksten schrijven, ik was al blij dat we het einde van de dag hadden gehaald en veel leuke dingen hadden ingekocht. Het idee is opgeslagen in mijn boekje voor volgend jaar dus het komt zeker.

En dus ga ik maar gewoon verder met het laten zien van de patronen etc. die we hebben gekocht. Want er was gelukkig, weer heel veel te zien, te bewonderen, in te kopen en we konden genoeg kriebels krijgen van projecten die we het liefste gelijk zouden beginnen. Kijk dus snel verder op de Nashville pagina waar je weer heel veel kunt zien.

   

   

Advertenties

5 thoughts on “Meer Nashville nieuws

  1. Wat een prachtige patronen hebben jullie ingekocht! ‘kZou bijna mijn patchworklappen wegdoen en alleen nog maar gaan borduren-toch nog maar niet.Ben nu bezig om deze twee hobbies in 1project te combineren.
    Beterschap met je virus-‘khoop dat je gauw weer beter bent.
    groetjes,Truus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s