Nieuwe modellen

Wat is het leuk om jullie reacties op het vorige bericht te lezen. En wat genieten we van alle klanten die we bij onze stand ontmoeten. Gelukkig werkt het weer mee, ondanks de sneeuw en ijzel van gisteravond.

Ik wilde jullie nog een aantal nieuwe modellen laten zien, de foto’s zijn niet geweldig, maar dan heb je een idee wat je allemaal kunt doen met een patroontje.

tralalaenwmyn&t

Links zie je C’est l’été van Tralala en rechts zie je House of Blues and Browns van With Thy Needle & Thread.  Ht is altijd heerlijk als we weer nieuwe modellen op kunnen hangen. En dan hebben we deze ook nog.

JBWenbrinparbrin

Links zie je Rose Sampler van JBW Designs and rechts Secret bien gardé van Brin par Brin. Het ovale canvas heb ik bij V&D gekocht, zo’n vorm zie je niet vaak. We hebben nog een aantal nieuwe modellen, daar maak ik nog foto’s van. Dan met de camera van mijn moeder, dan kunnen jullie het ook wat beter zien :).

Advertenties

5 thoughts on “Nieuwe modellen

 1. Vandaag ben ik langs jullie stand gelopen, maar het was er zo druk, dat ik maar verder ben gegaan. Voor een rustig bezoek is de winkel dichtbij en dankzij jullie blog ben ik goed op de hoogte. Succes voor de komende, ongetwijfeld drukke en vermoeiende maar ook leuke, dagen!

 2. Hallo Annemiek Vandaag hebben we de beurs bezocht, wat hebben jullie toch een mooie winkel.!! We hebben het over patronen gehad voor de pasen. Je zal volgende week kijken wat je hebt aan patronen en mij het dan via de mail laten weten. Dus hierbij mijn mailadres. Nog veel succes morgen en zondag in Zwolle Groeten Grietje

 3. Het was leuk om jullie donderdag in het écht’ te zien.Toen was het gelukkig niet zo druk.
  Kom nog wel naar Roden om garen voor het schaapjesproject te kiezen/kopen.Er was zoveel moois bij jullie te zien! Net luilekkerland.
  Sterkte met de drukte de komende dagen.
  groetjes en tot ziens,
  Truus

 4. Vanochtend blij dat ik als eerste jullie kraam opgezocht heb want wat was het even later druk, druk, druk. Er stonden wel 5 rijen voor jullie kraam!
  Groeten en nog een succesvolle beurs toegewenst,

  Femmy

 5. Hallo Annemieke, wat leuk dat je laat zien hoe de stand wordt opgebouwd en wat ziet het er prachtig uit! Ik hoop dat jullie een mooie week hebben gehad! Fijn om tips te krijgen over wat je nog meer met borduurwerk kunt doen. Groetjes Tineke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s