Voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle

Zwolle

Nog 10 nachtjes slapen en dan begint de Handwerkbeurs in Zwolle. Dit jaar kun je, vanwege het 10-jarig bestaan, al vanaf donderdag 14 februari genieten van al het moois op handwerkgebied dat daar wordt aangeboden. Natuurlijk zijn wij er ook, voor de 10e keer op rij. Vanaf de allereerste beurs zijn we er bij geweest. Voor ons is het altijd een ideale gelegenheid om ook onze klanten die op grotere afstand wonen te ontmoeten.

Ook dit jaar hebben we weer de nodige nieuwe modellen voor jullie klaar staan, natuurlijk kun je zien hoe Santa’s Village wordt op de stippelstof, en hebben we een groot keuze in stoffen bij ons.

We hebben heel veel bij ons, maar kunnen helaas niet alles meenemen naar de beurs. Zo blijven de garens van Sampler Threads, Weeks Dye Works, Crescent Colours en de effen splijtzijde van Au ver a Soie in de winkel. We nemen heel veel handgeverfde zijden garens mee, Gloriana, Waterlilies, Belle Soie en Silk ’n Colors, de klosjes van Venne Colcotton nemen we mee en de 100/3 zijde en soie surfine van Au ver a Soie.

Wil je graag dat we iets voor je meenemen, laat het mij dan voor het einde van deze week weten. Dan kunnen we ervoor zorgen dat we het voor je bij ons hebben. Voor de stoffen geldt, dat we op de beurs alleen over de volle breedte van de stof knippen (vanaf 25cm). Wil je een kleiner lapje hebben, mail of bel ons dan, dan kunnen we dat alvast knippen. Op de beurs is dit niet meer mogelijk. Ook als je graag een bepaalde stof wilt zien, laat het ons dan weten. We nemen heel veel stof mee, maar er blijft ook het nodige achter in de winkel.

Verder versturen we in de week van de beurs in Zwolle niet dus als je nog graag iets wilt hebben, laat het dan ook voor as. vrijdag weten.

Advertenties

10 thoughts on “Voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle

 1. Annemiek, zou je voor mij een klosjes Aurifil mako 12 kleurnr. 2000 mee willen nemen. Ik gebruik hem op adia 5.5 voor een Sal en hij bevalt geweldig! Ben wel bang dat ik tekort kom, vandaar mijn verzoek.

  Groetjes,
  Ina Hummel, Emmen

 2. Succes met het vele sjouwwerk, maar vooral ook: veel plezier op de beurs! En wat een leuke foto van jou en je moeder stond er in het beurskrantje. Groetjes Betty.

 3. Dan hoop ik dat de schaapjes nog voor die tijd op de post kunnen gaan, want dat wil dan te lang gaan duren, om aan het eind van de maand op de post te zijn, jammer dat ze zo lang zijn blijven liggen bij de douane.
  Veel succes op de beurs, als alles meezit kom ik ook even langs, mijn dubbele pakketje ruilen.

  Linda

 4. Pingback: Nieuw van Renato Parolin – deel 1. | De Handwerk Boetiek

 5. Alvast heel veel succes op de beurs!! Ik kom mijn spulletjes bij jullie ophalen, en vind vast nog wel wat extraas. Leuk altijd zo’n dag met allemaal bekenden en onbekenden die dezelfde belangstelling hebben!
  Anne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s