Prachtig boek, af te halen in Zwolle

Vorig jaar hadden we een prachtig boek dat je  op de Handwerkbeurs in Zwolle op kon halen. Ook dit jaar hebben we weer gekeken naar bijzondere boeken en hebben we er twee gevonden die we aan jullie willen voorstellen. Allereerst het nieuwe boek van Veronique Enginger. Deze Franse ontwerpster is inmiddels bij veel borduursters al heel geliefd geworden, ze ontwerpt dan ook prachtige patronen. En de boeken zijn gewoon om te smullen, zelfs als je niet aan borduren toekomt, is het nog heerlijk om even weg te dromen bij de prachtige foto’s. Doordat de boeken vrij groot zijn, is het lastig om ze op te sturen (ze passen niet in een envelop) maar je kunt natuurlijk een exemplaar reserveren en die ophalen in de winkel of op de Handwerkbeurs in Zwolle (14-17 februari). We bestellen dit weekend, dus als je er zeker van wilt zijn, dat je een exemplaar hebt, laat het ons dan weten.

Ma Mercerie van Veronique Enginger € 24,50

VEmamercerie

vemamercerie3 vemamercerie4

We hebben het geluk dat een klant van ons ook helemaal weg is van dit boek en alvast een project opgezet heeft (de donkere kleuren ligt aan mijn capaciteit als fotograaf, in het echt ziet het er heerlijk fris uit):

coby

Het boek staat vol met patroontjes op het gebied van handwerken en je krijgt een overvloed aan suggesties hoe je die patroontjes kunt gebruiken. En mocht je nog behoefte hebben aan meer boeken van Veronique, dan kun je o.a. kiezen uit:

veherbier vesouvenirs

L’herbier du jardin € 26,00                    Souvenirs d’enfance € 26,00

vedouceurs   vealphabets

Douceurs & Gourmandises € 26,00          Abécédaires € 24,50

vemode   vejournal

Mode d’hier € 26,00                                   Mon Journal € 19,00

Al deze boeken zijn allemaal uitgevoerd in kleur, hebben prachtige foto’s en, met uitzondering van Mon Journal, (Franse) instructies over hoe je borduurwerkjes kunt afwerken. trakteer jezelf of iemand anders en kom zo’n prachtig boek ophalen. Denk eraan om duidelijk aan te geven welk boek je graag wilt hebben.

Advertenties

15 thoughts on “Prachtig boek, af te halen in Zwolle

 1. Leuke boeken. Persoonlijk zou ik de foto waarop een bladzijde uit het boek te zien is, enorm verkleinen. Nu zou een ieder deze blz. gewoon kunnen uitprinten en maken, zo groot is hij te zien 🙂

 2. Graag wil ik het boek Ma Mercerie bestellen,maar ik kom niet naar Zwolle.
  Kan het ook nog met de jaarvergadering van Merkwaardig in Nijkerk?
  Groeten, Anneke

 3. Leuk leuk leuk, echte hebbedingetjes, maarrr……. of Zwolle haalbaar is voor mij dit jaar word nog even afwachten.
  Succes alvast op de beurs

 4. Ik zou graag het boek Ma Mercerie willen hebben, alleen weet ik niet of ik ook in Zwolle kom. Anders haal ik het wel op in de winkel, laat ik nog wel weten

 5. Beste Annemiek,

  Heb je nog een exemplaar van Ma Mercerie voor me? Ik wil het graag komen ophalen bij jullie stand op donderdag 14 februari op de handwerkbeurs in Zwolle. Wil je me effe laten weten of ik tot één van de gelukkigen hoor ;)?

  Groetjes, Mari-jan Bakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s