En voor wie nog op zoek is naar een kerstproject……

dan hebben we hier iets moois van Lizzie Kate. Ik zat al een tijdje te wachten op meer informatie, maar nu is het complete plaatje er en kan ik het aan jullie laten zien. Mag ik een applaus voor Jingles:

jingles-series-model450h    JinglesPreviewPhoto110

Dit werkt iets anders dan onze twee maandelijkse clubs van Country Cottage Needleworks en Little House Needleworks, je kunt je hier voor inschrijven en wij sturen je de patroontjes als ze uitkomen. Dat zal, denk ik, verspreid zijn over 3-4 x in dit jaar. De eerste 3 patroontjes verwachten we eind januari/begin februari in huis te hebben.

Wat moet je verder nog weten? Elk patroontje komt met een rood knoopje, een aquakleurig sneeuwvlokknoopje of witte kraaltjes. Je kunt de patroontjes afzonderlijk borduren, of op een grote lap. Binnenkort zijn de aanwijzingen voor het afwerken van de individuele patroontjes te vinden op een speciaal weblog, als ik die link heb, dan stuur ik ‘m door. Je hebt 16 strengetjes Weeks Dye Works garen nodig. En ook binnenkort vind je op de Lizzie Kate website de indeling voor als je alle patroontjes op 1 lap wilt borduren. Oh, en de patroontjes kosten € 4,95 per stuk.

Ik voorzie heel veel kerstborduren voor mijzelf in 2013 :-).

Advertenties

9 thoughts on “En voor wie nog op zoek is naar een kerstproject……

 1. Oei, ook weer zo’n mooi patroon, zet mij ook maar op de lijst Annemiek, weet niet wanneer ik het ga maken maar wat in het vat zit verzuurd niet toch? Graag met de kleurtjes Weeks Dye Works erbij. Als het zo uitkomt stuur je het maar samen met de samsarah deeltjes die nog komen, wat er nog van over is…….
  groetjes Lina.

 2. Hallo Annemiek,
  Wat een leuk project! Wat zijn de kosten ongeveer als ik er éën project van maak? Dus stof + garen +
  patonen? Laat maar even weten, want ik wil graag meedoen.
  Groetjes Marcha

 3. Hoi Annemiek,
  Ik wil me ook hiervoor inschrijven (patroontjes + garens + knoopjes)!
  Tja … veel kerstborduren voor dit jaar inderdaad! Santa’s Village en nu dit (en dan misschien ook nog de Sheep Virtues) …!

 4. Hoi Annemiek,

  Ik wil mij hiervoor ook inschrijven (patroontjes + knoopjes en garen) en afhankelijk van de prijs eventueel ook stof voor één grote lap?

  groetjes,

  Saskia Mahieu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s