Alternatieve stof voor Santa’s Village maar ….

allereerst iedereen natuurlijk een heel gelukkig en gezond 2013 toegewenst met heel veel creatieve uurtjes.

Twee weken geleden zat ik met een vriendin het kerstproject te bespreken en kwam zij ineens met een bijzonder goed idee: namelijk een alternatieve stof voor Santa’s Village. Het project wordt op lambswool linnen geborduurd, een prima keuze en een prachtige kleur. Maar voor wie dat wil, bieden wij ook een alternatief, namelijk het witgestippelde naturel Belfast linnen van Zweigart. Zelf vinden wij het een geweldige uitkomst. Hieronder zie je de twee mogelijkheden naast elkaar.

CCN1  CCNlambswool

Zoals je misschien wel ziet, zijn we niet opgehouden bij het veranderen van de stof, we hebben ook de groene kleuren aangepast. En daarnaast hebben we voor de rode DMC kleur uit het patroon een Crescent Colours kleur gebruikt. Bij het eerste pakketje krijg je de omzetting van ons erbij, dan kun je kijken wat je zelf het mooiste vindt.

Wil je ook de stippeltjesstof hebben (is alleen in 13draads linnen verkrijgbaar), laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Ook als je losse lapjes wilt hebben, kun je deze stof gebruiken. Deze stof is iets duurder, het scheelt een euro voor de grote lap en 0,25 per los lapje. Als je ook het overlopende rode garen wilt gebruiken, dan is het handig om dat alvast te mailen. Wij zorgen er dan voor dat je bij het januari pakketje alvast een strengetje meegestuurd krijgt.

Nog een paar weekjes wachten en dan gaan we van start.

Advertenties

15 thoughts on “Alternatieve stof voor Santa’s Village maar ….

 1. Voor geïnteresseerden in de witte stippenstof: ik heb het resultaat afgelopen week gezien en het is werkelijk prachtig. De foto komt niet geheel overeen met de werkelijkheid.

 2. Hallo Annemiek,
  zou je het voor mij nog kunnen veranderen in alleen de patroontjes? Dat zou geweldig zijn.
  Alvast bedankt en de beste wensen voor 2013. gr. Jolanda.

 3. Beste Annemiek,

  Is get mogelijk om de stippelstif er extra bij te bestellen en ook het aangepaste garen. Dus dan krijg ik drie versies. Stippel, 11 en 13 draads.
  Ik hoop dat het mogelijk is.
  Gr. Paul

 4. Hai Annemiek,
  Ik zou graag de effen stof ontvangen en het effen rode garen.Het kan aan de foto liggen maar de kleuren van de eerste optie lijken veel frisser.Meer kerstkleuren.
  Groetjes van Barbara

 5. hallo annemiek en reina ik wil heel graag met de bom van de kersthuisjes meedoen en geef me daar dus voor op als dat nog kan over de stof:graag een wat grovere stof want met dat fijne dat gaat niet meer zo goed en het boek ma mercerie wil ik ook wel bestellen met vr.gr. lenie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s