En we blijven in de kerstsfeer….

met dit prachtige kerstpatroon van Jeannette Douglas Designs. Christmas Sampler is een verzameling van kerstmotieven, die je met behulp van allerlei verschillende steken borduurt. Je hebt de keuze uit twee kleurschema’s, een voor antique white stof (kleurnummer 101) of een voor een beige/naturel stof (kleurnummer 52). Alle steken worden uiteraard duidelijk uitgelegd met tekeningen.

Bij het patroon kunnen we ook een garenpakketje voor je bestellen (Winter White versie € 47,50 en Au Naturale € 39,00). Je hebt dan alle speciale garens die in het patroon gebruikt worden, van Kreinik metallics tot Sampler Threads en Weeks Dye Works garen, van Gloriana zijde tot Threadworx metallic garen, zelfs de kraaltjes zitten er bij in. Natuurlijk kun je ook je eigen kleuren kiezen. Wat je ook doet, het wordt een prachtige lap. En al die kleine motieven kun je zeker gebruiken voor kaartjes, ornamentjes, kleine schilderijtjes, mogelijkheden te over.

christmassamplerJDD

Christmas Sampler patroon € 26,95

Naast dit geweldige kerstpatroon hebben we van Jeannette ook nog twee patronen binnen gekregen die ook weer bomvol met speciale steken zitten.  De eerste is Apple Stitches en de tweede Pumpkin Stitches. Ze maken deel uit van een hele serie waarin steeds een ding centraal staat (een vrucht, dier etc) en waarbij je al bordurende weg, diverse steken leert.

Apple-Stitches-cover-JDD

Apple Stitches € 18,95

Pumpkin-Stitches-JDD\

Pumpkin Stitches € 18,95

Advertenties

6 thoughts on “En we blijven in de kerstsfeer….

 1. Wat weer een prachtige dingen, Annemiek. Maar ik ben nu aan het afmaken.
  Ik wens jou en je ouders een heel fijne Kersttijd en een heel gezond en goed Nieuwjaar en , dat we nog maar veel mogen borduren

  Groetjes,
  Roelien

 2. Prachtig het Christmas Sampler patroon, je mag mij het patroon wel meezenden met de volgende aflevering van Samsarah Annemiek,
  Heel erg mooi vind ik het, alvast bedankt,
  groetjes Lina.

 3. Goede avond Annemiek,

  Wat een prachtig patroon,je mag mij het patroon samen met het garenpakket in de ‘Winter White’ versie opsturen.

  Groetjes

  Rita

 4. Wat een prachtige patronen,maar ik wacht toch eerst maar op het kerstproject van 2013.Fijne kerstdagen en natuurlijk alle goeds voor het nieuwe jaar gewenst.
  Groetjes va Barbara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s