Zoooo spannend, voor kerst 2013

Ze zeggen wel eens: wie regeert moet vooruit plannen. En dat kunnen we nu doen. Want wat mij betreft is HET kerstproject voor 2013 al bekend, namelijk Santa’s Village van Country Cottage Needleworks. Ik vind het er geweldig uitzien en kan niet wachten om te zien hoe deze serie zich ontvouwt. Maar de overzichtstekening doet vermoeden dat je hier heel wat uurtjes met veel plezier aan kunt borduren.

We gaan per januari 2013 beginnen met dit project en het werkt net als de maandclubs van het afgelopen jaar.  Elke maand (meestal rond de laatste zaterdag van de maand) ontvang je een pakketje met, afhankelijk van je keuze, het patroon, het overlopende garen, het knoopje dat gebruikt wordt en stof. Je kunt deze patroontjes allemaal op een grote lap borduren, of ze op afzonderlijke lapjes borduren. Ik weet dat diverse quiltsters de huisjes van dit jaar zo geborduurd hebben en daar een quilt van willen maken. De mogelijkheden houden niet op, je kunt ze ook allemaal achter elkaar borduren, zodat je een heel langgerekt patroon krijgt. Of gebruik de rand onder de patroontjes voor een gastendoekje.

Je hebt de keuze uit de volgende opties:

Optie 1 – een grote lap stof waar je alle patroontjes op borduurt (11 of 13 draads stof, graag aangeven), de patroontjes, het knoopje en de overlopende garens die gebruikt worden.

Optie 2 – kleine lapjes stof bij elk patroontje (11 of 13 draads stof, graag aangeven), de patroontjes, het knoopje en de overlopende garens die gebruikt worden.

Optie 3 – de patroontjes met het overlopende garen en knoopje

Optie 4 – alleen het patroontje

Het origineel is geborduurd op 13 draads Lambswool linnen, dit is dezelfde stof die we voor de huisjes hebben gebruikt. De kosten voor dit project hangen af van de optie die je kiest. Het overlopende garen kost € 2,50 per strengetje en we sturen alleen kleuren die nog niet zijn gebruikt in dit project. De knoopjes zijn ongeveer € 2,00 per stuk en de patroontjes kosten € 6,95 per aflevering. Elke eerste maand van het kwartaal ontvang je een rekening voor 3 maanden.

Wil je meedoen met dit project, laat het ons dan weten. Vergeet vooral niet om aan te geven op hoeveel draads stof je wilt borduren en voor welke optie je kiest.

Advertenties

28 thoughts on “Zoooo spannend, voor kerst 2013

 1. Hallo Annemiek,
  Ik wil ook graag meedoen. Ik kies voor optie 1 en wil graag borduren op 11 draads linnen.
  Groetjes en een fijn weekend.

 2. oei,wat leuk ,wil graag inschrijven voor optie nr 1,kijk er naar uit,is dit voldoende of moet ik nog nader bellen of mailen
  fijn weekend

 3. Hoi annemiek
  Ik heb nog nooit meegedaan maar deze lijkt mij leuk om te doen.
  Ik ga voor optie 3 (patroon met garen en knoopjes)
  Mail maar voor meer gegevens.
  Groet harriet

 4. Hoi Annemiek,
  Ik had al opgegeven dat ik ga voor optie 1, 13 draads. Is het mogelijk om alleen het linnen ook in 11 draads te krijgen?
  Dus twee maal de stof en de rest 1 maal.
  Dan kan ik nog bezien of ik over 2 draden ga borduren op 13 draads, of over 1 draad op 11 draads.
  Is dat mogelijk?
  Groet,
  Paul

 5. Dag Annemiek,
  Het lijkt mij erg leuk, kun je mij ook zeggen hoeveel de kosten zijn per 3 mnd als ik ga voor optie 1 op 13 draads linnen.
  dank je wel Door

  • Dit bericht kwam binnen via mijn mail, had dit niet naar de handwerkboetiek gestuurd moeten worden?
   Of ontgaat mij iets?
   Vriendelijke groet Maria

 6. Pingback: En nog iets om naar uit te kijken in 2013… | De Handwerk Boetiek

 7. Pingback: En voor wie nog op zoek is naar een kerstproject…… | De Handwerk Boetiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s