Ze zijn er weer!

Goed nieuws voor iedereen die houdt van een kleurtje, een kleurtje stof wel te verstaan. We hebben weer een uitgebreide voorraad linnen in diverse kleurtjes. Deze keer zijn er zelfs 4 nieuwe kleurtjes bijgekomen.  Prachtige kleuren, speciaal voor de herfst. En een heel zachtroze kleur die je eigenlijk overal voor kunt gebruiken.

Het is 12 draads linnen, de lapjes zijn ongeveer 50 x 70cm en kosten € 12,50 per stuk. Van links naar rechts hebben we de volgende kleuren:

Flanelle (donkergrijs), Gris Perle (lichtgrijs), Bleu Acier (blauw),  Zinc (Blauwgrijs) , Bleu Glacier (lichtblauw), Aubergine, Taupe, Rose Pale (lichtroze), Vert Amande (groen), Chocolate (donkerbruin), Pain d’Epices (roestbruin/oranje) en Naturel Clair (beige/zandkleurig).  De nieuwe kleurtjes zijn de Rose Pale, Chocolate, Pain d’Epices en Naturel Clair. Je kunt je helemaal uitleven met allerlei kleurcombinaties. Denk eens aan een biscornus kussentje, waarbij je aan de ene kant bijvoorbeeld de Chocolat gebruikt met garen dat lijkt op Pain d’Epices en aan de andere doe je het net omgekeerd. Suces verzekerd. Maar ook diverse pompoen-, herfst- of Halloween patroontjes kun je ook heel goed op deze kleurtjes borduren.

 

Advertenties

3 thoughts on “Ze zijn er weer!

  1. wauw, ik zou graag een flanelle en een taupe bestellen, het mag bij het patroontje van het naaimachientje, van zodra het terug binnen is.
    lieve groet,
    Marina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s