Terug van vakantie met nieuwe patronen

De winkel is de hele zomer gewoon open geweest, maar ik heb een wat onverwachte vakantie van het weblog genomen. Meestal schrijf ik de berichtjes op zondagochtend en de afgelopen zondagen was ik steeds niet thuis, maar op mini-vakantie. En dus waren er even geen berichtjes. Maar ik ben weer terug en de berichtjes vind je vanaf vandaag weer met regelmaat in je mailbox :).

De maand augustus is altijd wat rustig wat betreft nieuwe patronen. In de VS hebben de kinderen vakantie en die zomervakantie duurt vaak langer dan bij ons. Dus zijn ontwerpsters druk met kinderen of kleinkinderen, met zelf vakantie vieren en met de voorbereidingen van het najaar. Deze maand zijn er weer diverse beursen en de meeste ontwerpsters wachten met het uitbrengen van nieuwe patronen tot de beurs. Toch krijgen wel al weer het nodige binnen en kunnen we jullie laten genieten van wat het najaar te brengen heeft.

  

Blumenbarock 4 € 22,95                            Nelkenwiese 2 € 10,00

De bovenstaande patronen hebben we net binnen gekregen. Blumenbarock is inderdaad een uitbundige lap, met prachtige vulpatronen en blackwork. Het patroon wordt op naturelkleurig linnen geborduurd en zelf vind ik de kleurstelling erg mooi. Nelkenwiese is een patroontje dat zich goed leent voor een miniatuurtje. Er zitten 5 kleuren in en je kunt het heel goed in petit point over 1 draadje borduren. Doet het ook goed als bijvoorbeeld een vloerkleedje in een poppenhuis. Maar je kunt ook 2 x2 vierkantjes borduren en daar een schaarhangertje of kaartje van maken.

Advertenties

10 thoughts on “Terug van vakantie met nieuwe patronen

 1. Wauw, Blumenbarock is echt een geweldig mooi patroon!! Volgens mij zijn het niet alleen kruissteekjes of wel… Echt mijn kleuren.

  Groetjes,
  Ina, Emmen

 2. Hallo, ik kijk er naar uit om je berichtjes weer te lezen. Fijn dat je toch wat vakantie hebt gehad. Ga lekker door om ons de nieuwe patronen te laten zien. gr

 3. Hoi Annemiek!
  Welkom terug! Vakantie is altijd leuk, maar ik moet zeggen dat het achteraf ook wel goed is om terug in de dagelijkse routine te vallen :-).
  Mooie patronen! Ik zie alvast uit naar je nieuwe berichtjes (en de nieuwe ontwerpen).
  Groetjes,
  Ann

  P.S.: Ik heb nog niets ontvangen i.v.m. de Lizzie Kate Mystery Halloween sampler…

 4. Hai Annemiek,
  wat een schitterend patroon.Hoe het komt weet ik niet maar ik zie meteen een oude stoel met deze geborduurde bekleding.
  Groetjes van Barbara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s