Christmas in July

Regelmatig vragen klanten mij: Wat doe je dan toch op zo’n kerstdag in juli nog wel? Ben je dan al met kerst bezig? Het antwoord is: jazeker zijn we dan al met kerst bezig :). Als het aan mij zou liggen, zouden we niet 1 x maar 2 x per jaar kerst vieren. Ik kan eigenlijk altijd wel iets voor kerst borduren. Meestal liggen er tussen al mijn projecten wel een paar kerstprojecten. Ik heb gewoon wat met kerstmannetjes, kerstbomen, sneeuw, rood, groen en wit en niet te vergeten, een beetje goud. Want kerst mag best een beetje sprankelen.

Afgelopen juli hebben we het onderstaande kussentje geborduurd. Nou ja, een begin gemaakt met het kussentje. Het is een patroontje van Tralala en wij hebben de kleuren wat aangepast zodat het a) meer kerstkleuren had en b) wat helderder van kleur was. Mijn moeder heeft het kussentje geborduurd en in elkaar gezet.

Advertenties

10 thoughts on “Christmas in July

 1. Hoi , Een vraagje…….een tijdje geleden heb ik me aangemeld voor het kantboek wat je verwachtte. Een viertal weken geleden heb ik de betaling hiervoor overgemaakt maar tot op heden nog altijd niets ontvangen; zou je dit aub voor me na willen kijken, de betaling is overgemaakt op naam van Meurs Sonja Ik hoor graag hoe het nu zit? Met vriendelijke groetjes, Sonja Date: Thu, 16 Aug 2012 16:10:26 +0000 To: sezoentje@hotmail.be

 2. Hallo,

  Ik heb gisteren een mail gestuurd met de vraag of het patroon van Lizzy Kate, Crazy abc, nog leverbaar is. Zo ja dan wil ik het graag kopen.

  Ik hoor graag van u.

  Mvg, Anne Zendman
  Op 16 aug. 2012 om 18:10 heeft “De Handwerk Boetiek” het volgende geschreven:

  >
  >

 3. Ik vind deze ochtenden altijd heel gezellig. Ik heb het borduurwerk af, moet alleen het kussentje nog in elkaar zetten. Dat is iets als het weer weer wat minder is.
  Groeten Marcha

 4. Hoi Annemiek,
  Ik heb dit altijd een super patroontje gevonden, maar nu ik het zo zie, zou ik dit graag willen bestellen. Is het mogelijk om ook de kleurenaanpassingen te bekomen (ik vind jouw versie inderdaad leuker – kleurrijker en feestelijker).
  Op hoeveel komt het patroontje eigenlijk :-)?
  Groetjes,
  Ann

  P.S.: Ik ben begonnen met het borduren aan “Weihnachten steht vor der Tür” van UB Designs en het is echt een heel leuk patroon (foto’s kan je terugvinden op m’n website) – nu alleen nog hopen dat het voor de kerst af geraakt.

 5. Kerst vieren hoeft voor mij niet zozeer twee keer per jaar, maar voor kerst borduren zou ik ook wel het hele jaar door kunnen, heerlijk die gezellige patroontjes altijd weer!!
  En dit kussentje is wel een heel gezellig dingetje geworden echt weer iets om op te hangen.
  Groetjes Linda

 6. Hoi Annemiek, helaas heb ik nog steeds mijn kantboek niet ontvangen, dit is dus duidelijk in de post verloren gegaan, vind dit een heel erg vervelende situatie? Wat doen we hier nu mee? Lieve groetjes, Sonja Date: Thu, 16 Aug 2012 16:10:26 +0000 To: sezoentje@hotmail.be

 7. Hoi Annemiek,

  Wat een geweldige blog, ik heb een aantal maanden geleden twee patroontjes van CCN, stof en garen bij je besteld en ga er vandaag aan beginnen. Helaas woon ik in Brabant, dus even snuffelen in jouw winkel is niet zo gemakkelijk, maar ik ga toch een keer de reis maken !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s