Couture ontwerpen

Tijdens ons bezoekje aan Vaupel & Heilenbeck, hebben we ook een paar patronen meegenomen die je weer op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Elk patroon heeft 3 motieven, een paspop, een pump en een tasje en die worden opgevuld met een bepaald motief. De ontwerper heeft vrij neutrale kleuren gebruikt, maar je kunt je natuurlijk helemaal uitleven.

 

Ornament 2   €                                                 Ornament 3 €

 

Ornament 6 €                                                       Tulpen im Frühlun € 6,95

Je kunt de motieven ook heel goed gebruiken om een echt tasje te maken. Borduur de motieven op een stukje van ons linnen band en je hebt zo een schattig tasje om bijvoorbeeld je pasjes in op te bergen.

Het zal duidelijk zijn dat het laatste patroon niets met de couture patronen te maken heeft :), maar wij vonden het zo’n leuk en vrolijk patroon, dat hij wel mee moest in de doos. Het patroontje linksonder leent zich heel goed voor een biscornuskussentje. Laat de tulpjes in het midden weg en zet hier een prachtig knoopje vast. En het patroontje linksonder zie ik al helemaal zitten als een speldenkussentje. Oh, en mocht je nog meer inspiratie nodig hebben, wat dacht je van een tulpenhartje van het patroontje rechtsboven, dat je aan de kast kan hangen? Of een broche van het patroontje linksboven, over 1 draadje geborduurd op ons prachtige Weddigen linnen en dan met je initiaal in het midden?

Ideeën genoeg en zolang het met de zomer niet zo wil lukken, blijven we maar vrolijk borduren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s