En nog meer linnen

Het lijkt wel de week van het linnen te worden. Naast het prachtige linnen uit Italië, hebben we ook linnen uit Frankrijk binnen gekregen. Deze keer in poederige kleuren. We kunnen hier helaas geen staaltjes van opsturen, maar de foto geeft een redelijk goed beeld van de kleuren. De afmeting van het linnen is 50 x 70cm en kost € 12,50 per lapje en het linnen heeft 12 draadjes per centimeter.

Van links naar rechts hebben we de volgende kleuren:

Vert Amande (groen)/ Flanelle (donkergrijs)/  Gris Perle(beige-grijs) / Zinc (lichtgrijs) / Aubergine (paars) / Bruyere (roze) / Taupe (?) / Bleu Acier (donkerblauw /  Bleu Granite (helderblauw) / Blau Glacier (lichtblauw).

We hebben een beperkte voorraad van deze kleuren. Als een bepaalde kleur op is, kan het dus even duren voor we het weer in de winkel hebben.

Ik vind de kleurtjes ideaal voor de zomer, neem leuk patroontje (bijvoorbeeld uit een van deze boekjes), een paar kleurtjes garen die goed passen bij de kleur van het linnen en een naald (da’s ook wel belangrijk) en je kunt beginnen.

Advertenties

2 thoughts on “En nog meer linnen

  1. Beeldschoon! En dat 12draads is ook wel sympathiek. Hoop binnenkort weer eens een keer naar het noorden te komen. Groetjes.

  2. Dit zijn inderdaad heel mooie kleuren. Als ik me niet vergis komt het van een Noordfranse producent hé (ga geen namen noemen)? Mmm … ga nog effe nadenken over de kleur (donkerchocolade heb je toevallig niet binnen 😉 Dat met een draad in het turquoiseblauw of -groen …
    Groetjes,
    Ann

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s