Italiaans linnen

We verkopen al jaren het 19 draads linnen van de firma Graziano uit Italië. Dit linnen is bijzonder geliefd bij onze borduursters, ondanks dat het heel fijne stof is, kun je de stof heel goed zien. Daarnaast is de kleur ook heel geschikt voor allerlei toepassingen.

Maar niet iedereen kan het 19 draads linnen goed genoeg zien, dus hebben we nu een alternatief, namelijk 15 draads linnen in de volgende kleuren: Avoria (dezelfde kleur als het 19 draads linnen), Greggio en Verdino. Deze linnens zijn 70cm breed en kosten € 22,00 per meter (je hebt dan dus 70 x 100cm stof).

Verder hebben we ook 21-draads linnen in wit en 19 draads linnen in naturel. Deze linnens zijn voor de liefhebsters van heel fijn borduren, het witte linnen is 135cm breed en kost 44 euro per meter en het naturelkleurige linnen is 185cm breed en kost 70 euro per meter.

Nu is het altijd lastig om op een foto te zien wat de werkelijke kleur is van stof, daarom bieden we je aan om je stukjes linnen op te sturen. Zodat je zelf kunt zien wat de kleur is en vooral zelf kunt voelen hoe geweldig de kwaliteit van deze linnens is.

Wat moet je doen? Je stuurt een aan jezelf geadresseerde én gefrankeerde (1 postzegel van 50 cent is voldoende) enveloppe naar ons toe. Wij sturen je dan de stukjes linnen toe. Je  kunt ze natuurlijk ook afhalen in de winkel. Geef graag aan of je de 15 draads linnens wilt hebben en/of de 19 draads en 21 draads linnens. Je kunt tot en met 21 juni de linnens aanvragen.

Advertenties

6 thoughts on “Italiaans linnen

  1. Het is inderdaad vaak moeilijk in te schatten hoe fijn de stof is en de stof voelen is natuurlijk het prettigste. Ik stuur je binnenkort een envelop!
    Alvast bedankt.

  2. Kijk ik wordt op mijn wenken bediend, staaltjes borduurstof, (wat mij betreft mag je er een kleine vergoeding voor vragen) heel erg handig. Joke van Soest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s