Wel heel erg leuke boekjes

Ik had eigenlijk voor vandaag een ander berichtje in gedachten. Het ging ook over boekjes, maar andere boekjes. Toen kwam de doos met boeken uit Frankrijk binnen en wist ik dat het echt over deze boekjes moest gaan. En gelet op de reacties van de klanten die de boekjes vandaag hebben gezien (en meegenomen), is dat geloof ik wel op zijn plaats.

In de grote doos zaten namelijk deze kleine boekjes. De boekjes zijn ongeveer 12 x 12cm en zitten bordevol borduurpatroontjes. Ze hebben een harde kaft en zijn in kleur uitgevoerd. Het zijn snoepjes. Om fijn zelf te houden, om weg te geven, om op te sturen, eigenlijk kun je ze overal voor gebruiken. En natuurlijk om uit te borduren. De patroontjes moet je misschien iets vergroten, maar dat mag de pret niet drukken.

De boekjes zijn een heruitgave van de marabout boekjes van een tijdje geleden. Toen hadden we het Anges boekje dat zo populair was maar op een gegeven moment niet meer te krijgen was. Je vindt nu een deel van die patronen in dit kleine Anges boekje. Hetzelfde geldt voor de kippen en de hartjes. Je kunt ook nog kiezen voor een van deze boekjes:

     

Ik ga maandag weer nieuwe boekjes bestellen, dus als je er zeker van wilt zijn dat we een van de boekjes voor je kunnen reserveren, laat het mij dan uiterlijk zondagavond weten. Mail je mij later, dan is dat helemaal niet erg, maar ik weet gewoon niet hoe snel de boekjes gaan. Een fijn weekend toegewenst, met hopelijk veel borduurplezier.

PS: ik bedacht mij ineens vannacht dat het ook wel handig was om de prijs van de boekjes te vermelden :). Ga daar maar even voor zitten, want de boekjes kosten namelijk € 3,95 per stuk! Leuk he, zo’n prijsje waar je helemaal blijv an wordt. En had ik al gezegd dat de boekjes een harde kaft hebben (knipoog), het zijn net van die kleine kadoboekjes. Ook errug leuk voor moederdag.

Advertenties

18 thoughts on “Wel heel erg leuke boekjes

 1. Hoi Annemiek,
  Ik wil er graag 3 bestellen: engeltjes, feeen en de koeien. De laatste wordt een kado voor iemand!

  Groetjes en een fijn weekend!

 2. Graag vaches,coeurs en poules voor mij op je bestellijst vermelden a.u.b. Ik kijk er weet naar uit,helemaal leuk,groetjes Marianne

 3. Hallo Annemiek,
  wil je voor mij een boekje met hartjes bestellen. Alvast bedankt. Ik hoor wel hoe nu verder. Dit is de eerste keer dat ik iets bestel namelijk. Zal vast niet de laatste keer zijn, haha.

  • Hallo annemiek
   gisteren ben ik bij jou stand in Nijkerke geweest,daar is er over de boekjes gesprokken,ik vind ze leuk en wil ze graag alle 3 bestellen, je mag ze opsturen of de volgende keer mee naar Merkwaardig brengen.

 4. Hallo Annemiek.
  Net zag ik dat er 6 kleinne boekjes zijn,doe ze maar alle 6 voor mij,ik vind ze schattig groetjes.
  Lsette Winters

 5. Hai Annemiek

  Ik heb er 2 kado gekregen van mijn lieve vriendin Hilda , 1 engeltje is al af , de 2 de bijna, heb ook een link op mijn blog gezet naar deze boekjes ! Ik ben er superrrrrr blij mee !

  Groetjes Jeanet

 6. Goedemorgen Annemiek,
  Mag ik de boekjes Vaches en Coeurs bestellen? De engeltjes en de feeën heb ik al.
  Vast bedankt.
  Groetjes, Pia Bruijns

 7. Hallo Annemiek, Wat prachtige boekjes zijn dit zeg .Graag zou ik ze allemaal willen bestellen ,ook voor mijn schoonzus
  Alvast bedankt Harmke en Elly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s