En nog een beurs.

Het afgelopen weekend zijn mijn moeder en ik afgereids naar Keulen waar een grote handelsbeurs was. De ideale gelegenheid om te zien wat er nieuw is bij onze Europese leveranciers. En het was zeer de moeite waard. We hebben weer van alles gezien en besteld om iedereen de komende maanden weer druk bezig te houden. Je kunt de komende weken dan ook regelmatig een nieuw bericht verwachten dat gaat over iets dat we in Keulen hebben besteld.

In tegenstelling tot Nashville is dit geen zogenaamde “cash and carry” beurs. Dat wil zeggen, het meeste dat we besteld hebben, wordt opgestuurd. Gelukkig had een aantal leveranciers wel het een en ander bij zich, zodat we alvast met wat nieuwe boeken en patronen richting Roden konden.

Een van die leveranciers was Christiane Dahlbeck. Wij zijn een grote fan van haar patronen en vooral haar styling. Ze zou mijn huis zo voor mij mogen inrichten. En de boeken die ze de afgelopen jaren heeft uitgebracht zijn allemaal een lust voor het oog. Hieronder 2 foto’s van haar stand, dan snappen jullie vast wat ik bedoel.

 

Naast een prachtige stand, had Christiane ook een nieuw boek meegebracht, Früling & Sommer (€ 25,50). Het boek is een bron van inspiratie voor allerlei borduurwerkjes, van groot tot klein. Het leuke van de boeken van Christiane vind ik dat je ook allerlei ideeën opdoet voor de afwerking van borduurwerkjes.

   

   

De rest van de patronen zit nog in de doos, maar dit wilde ik jullie alvast laten zien. Past helemaal bij het mooie weer.

 

Advertenties

6 thoughts on “En nog een beurs.

 1. Hallo Annemiek,
  Je laat ons wel weer likkebaarden. Ik ben nog bezig met het quiltje. ben begonnen met de maand maart. het wordt echt leuk. Wel heel aprt zo met dat gemeleerde van Colcoton.
  Groetjes,
  Roelien

 2. hallo annemiek, ik vind het blauwe kussen heel erg mooi.Deze patronen staan allemaal in 1 boek?
  het ziet er allemaal zo gezellig uit je krijgt zo zin om snel te beginnen
  groetjes elly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s