Nieuw van The Drawn Thread

Het is al even geleden dat ik nieuwe patronen van The Drawn Thread heb laten zien. De Nederlandse distributeur is opgehouden met het leveren van haar patronen aan winkels en dus bestel ik ze nu weer bij Cynthia zelf. Dat betekent wel, dat het soms even kan duren voor we de patronen weer in de winkel hebben.

Deze patronen hebben we in Nashville opgehaald en ik vind het geweldig om te zien dat er weer een aantal “ouderwetse” Drawn Thread patronen bij zitten. Dat wil zeggen, veel bloemen en vooral veel verschillende steken. Be My Valentine is een beetje laat voor dit jaar, maar als je nu alvast begint, ben je zeker op tijd klaar. De aparte blokjes lenen zich ook heel goed voor schaarhangertjes, speldenkussentjes, naaldenboekjes etc. Book of Days is bedoeld als een kaft voor een boek, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon inlijsten. De echte uitdaging is om de dagen in het Nederlands te vertalen en ervoor te zorgen dat het dan nog steeds past.

   

Be My Valentine € 11,50                                       Book of Days € 13,50

     

Butterfly Garden € 13,50 – een tuin (met huis!) vol bloemen en vlinders.

A Year of Flowers € 15,95 – borduur een bloem voor elke maand van het jaar. Je kunt de bloemetjes natuurlijk ook apart borduren en er geurkussentjes van maken voor een jarige. ’t Is maar een ideetje :).

Kortom, met deze patronen heb je weer heel veel mogelijkheden. En natuurlijk worden alle steken uitgelegd in het patroon. De tekeningen van The Drawn Thread gebruik ik nog regelmatig als ik een steek op moet zoeken.

Advertenties

7 thoughts on “Nieuw van The Drawn Thread

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s