Een klein voorproefje van de stand

Als jullie dit lezen, sta ik in onze stand op de Handwerkbeurs. Wij vinden dit een bijzonder leuke en gezellige beurs. Nu ben ik nog niet zo mobiel uitgerust dat ik op de beurs een berichtje voor het weblog kan plaatsen, dus voor iedereen die niet kan komen, hierbij een klein voorproefje van de nieuwe modellen die we in Zwolle hebben hangen. Maandag kun je hier de foto’s van de beurs zien en zie je nog veel meer. Tot die tijd, veel borduurplezier toegewenst en als je nog naar Zwolle gaat, we vinden het hartstikke leuk als je even langskomt.

  

Advertenties

7 thoughts on “Een klein voorproefje van de stand

  1. Ben vandaag bij jullie stand geweest. JHeel gezellig druk, maar ’s middags meer ruimte om lekker rond te neuzen. Succes nog de komende twee dagen,
    Dini

  2. Hoi Annemiek en Reina, ben nog een paar keer vandaag langs jullie stand gekomen maar was steeds heel druk. Goed om te zien. Nog veel plezier en succes met de volgende dagen. De stand zag er echt geweldig uit. Hele mooie voorbeelden gezien…. hahahahaah!!!!!!
    Groetjes, Coby

  3. Ik ben vandaag ook geweest, maar toen was het wel heel erg druk. Jammer, want ik had graag nog wat meer dingen willen bekijken. Nou ja, dan toch maar een keer naar Roden!
    Veel succes nog op de beurs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s