Het gratis patroontje van de maand en de beurs in Zwolle

Het gratis patroontje van de maand van Handblessings is een groot succes. Diverse dames zijn al aan het borduren geslagen en binnenkort kan ik jullie ook laten zien wat je met 1 patroontje kunt doen, voor het geval je ze niet alle 12 uiteindelijk hebt. Hieronder zie je twee versies van de eerste vier patroontjes die twee klanten voor ons alvast geborduurd hebben. De eerste versie is met de originele kleuren op linnen van Weddigen. De tweede versie is op 16draads ecru linnen met een overlopend katoenen garen van Venne Colcotton. Zoals je ziet, krijg je een heel ander effect.

 

Wil je nu de patroontjes graag in de originele kleuren borduren, dan kun je een garenpakketje bestellen. De patroontjes worden geborduurd met 5 kleuren Weeks Dye Works en 1 kleur Threadworx. Een compleet garenpakketje kost € 17 euro. Een lapje stof van 35 x 50cm is genoeg voor alle patroontjes bij elkaar. Het Weddigen linnen van de versie met de originele kleuren hebben we in 13,5dr/cm en in 16dr/cm. Het creme linnen is er in 11, 13, 14 en 16draads stof.

Ondertussen zijn wij bezig om de modellen die meegaan naar Zwolle in te pakken en lijstjes te maken met dingen die we niet moeten vergeten om mee te nemen. Misschien is het goed om te weten dat we in Zwolle geen couponnetjes knippen. We nemen uiteraard onze mandjes met voorgeknipte stoffen mee, maar op de beurs zelf knippen we de stof over de volle breedte. Wil je graag dat je een couponnetje kunt ophalen, laat het ons dan uiterlijks as. maandag weten, dan knippen we het hier nog even en doen we het in de ophaaldoos.

Hetzelfde geldt voor garen, we kunnen helaas niet alle garens meenemen naar de Beurs. Ook hiervoor geldt, als je graag wilt dat we bepaald garen meenemen of dat een bepaalde kleur er nog is, laat het mij dan zo snel mogelijk weten.

Advertenties

3 thoughts on “Het gratis patroontje van de maand en de beurs in Zwolle

  1. Ik heb even een vraagje. Als je nu al begint met borduren en je hebt later niet elk patroontje, heb je niets aan het geheel. Dus wacht ik nog even met borduren, want ik ga een paar maanden met vakantie en kan dan niet naar de winkel komen. Hoe ga je zoiets oplossen? Mijn handen jeuken om er aan te beginnen, maar nu ga ik toch twijfelen. Ga je ze later aanbieden zodat je toch er een geheel van kunt maken?

  2. Hey Annemiek,
    Effe voor alle zekerheid … Ik ben ingeschreven op de LHN monthly ornaments van 2012, dus ik neem aan dat ik alle 12 patroontjes van Handblessings hierbij ga krijgen?
    Groetjes,
    Ann

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s