Nog meer Franse patronen: Tralala en Le Jardin Privé

Het is deze week een groot feest, elke dag komen er nog weer pakjes binnen en ik vind het toch iedere keer nog spannend om te zien wat in de pakjes zit. Natuurlijk weet ik dat wel, maar het is toch altijd anders om een patroon in je handen te hebben dan om het op de computer te zien.

Deze week hebben we een aantal nieuwe patronen binnen uit Frankrijk. Allereerst twee nieuwe patronen van Tralala (€ 10,50 per stuk).

  

Comme un oiseau                                                         C’est printemps

Wat mij betreft allebei heel toepasselijk voor de tijd van het jaar. Nu de Elfstedentocht toch niet door lijkt te gaan, kunnen we wat mij betreft gelijk door naar het voorjaar :).

En dan hebben we van Le Jardin Privé ook nog twee patronen (€ 9,25 per stuk) binnen die we nog niet eerder in de winkel hebben gehad.

 

Quaker Bretagne                                                                                          Quaker Lorraine

Deze twee patronen zijn een bijzonder leuke herinnering aan een vakantie in de desbetreffende streek. Ik vind het heel knap hoe Nathalie erin is geslaagd om zowel de streek weer te geven als een kaart, allerlei motieven die bij de streek horen en de stijl van de Quaker merklappen te combineren.

En voor iedereen die dit jaar nog naar Parijs gaat, hebben we dit patroon.

Advertenties

4 thoughts on “Nog meer Franse patronen: Tralala en Le Jardin Privé

  1. Ohhhh, die van Tralala zijn zooooooooooo leuk!!!! Ik mag het niet bestellen van mijzelf!
    Ik ben ook bang dat ik de Handwerkbeurs niet ga meemaken in Zwolle dit jaar. Dit auto is niet in orde. En met de trein met twee jonge dochters, zie ik niet zitten. 😦

  2. Annemiek,
    Heb even een vraagje over Jardin Prive. Op hun site kun je ook garen bestellen van Nina’s hand-dye, heb jij die mogelijkheid ook? Ik ben helemaal weg van haar garen en ben er inmiddels achter gekomen dat de Sampler aux bouqets ( die jij en ik met aurifil mako zouden gaan borduren, ik moet er namelijk nog steeds mee beginnen ) ook met haar garen geborduurd kan worden! Ik hoor het wel en anders bel ik morgen wel ff. Trouwens de patronen van Jardin Prive blijven leuk, heb jij trouwens ook hun patroon voor de biscornu Dans mon Jardin!

    Groetjes, Ina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s