Eenmaal, andermaal: The Drawn Thread

Het pakket is inmiddels verkocht! Maar het patroon hebben we nog steeds in de winkel en kan ook weer besteld worden.

Vorig jaar hebben we in 2 weken de oude winkel helemaal leeggehaald. Dat was een behoorlijke klus, vooral omdat we gelijk wilden uitzoeken wat er in de uitverkoop kon en wat we nog wilden bewaren. De dingen die we wilden bewaren, kwamen in de voorraadkamer in mijn nieuwe huis en daar zijn we nu bezig om alles verder uit te zoeken. En zo af en toe komen we een leuke verrassing tegen.

Jaren geleden heb ik een workshop gegeven van Toccata I van The Drawn Thread. Dit is nog steeds een van mijn favoriete borduurwerken die ik heb geborduurd. Elk blokje was weer anders en ’s avonds dacht ik steeds: nog 1 blokje. Ik ben net even gaan kijken, maar dit project is geloof ik nog van het pre-blogging tijdstip. Het patroon is heerlijjk om te borduren, ik had de zijden garens erbij gezocht en op 13 draads Belfast borduurde ik maar weg. Diverse klanten volgden, het is nog steeds een geliefd patroon. Als je op zoek bent naar een patroon waarin je diverse steken en technieken combineert, dan is dit wellicht iets voor jou.

Tijdens het uitzoeken kwamen we erachter dat we nog genoeg garen hadden om 1 pakket te maken. In dit pakket zitten het patroon, de stof, alle zijden garens, zowel de effen als de overlopende zijdes, 1 handgeverfde katoenen kleur en 1 linnen garen dat je nodig hebt voor het Perzisch Ajour. Een naald ontbreekt natuurlijk ook niet. Normaal gesproken kostte dit pakket 65 euro, maar omdat het de laatste is, bieden we het nu aan voor 55 euro. Let op, we hebben er maar 1, dus wie het eerst komt……….

Daarna is het patroon natuurlijk nog gewoon verkrijgbaar.

Advertenties

One thought on “Eenmaal, andermaal: The Drawn Thread

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s