Plum Street Samplers

Paulette Stewart van Plum Street Samplers is een van die ontwerpsters die regelmatig patronen uitbrengt die ik geweldig vind, maar waar ik niet altijd aan toe kom om er iets van te borduren. Herkennen jullie dat? Inmiddels heb ik 3 van haar ontwerpen geborduurd. Die zie je hier en hier. Ik zie nu dat ik het patroon Gloriana helemaal verkeerd genaamd heb, het heet The Queen’s Crowns en is van Plum Street Samplers en niet Designs zoals er staat :).

Enfin, waar het om gaat is dat deze dame de leukste patronen uitbrengt. Vorig jaar konden we deze heer al begroeten in de winkel:

Boris

En deze dame kwam ook langs:

Olga

 En nu hopen we dat deze vreemde vogel binnenkort ook binnenvliegt:

Sergei

De patronen kosten € 10,50 per stuk en worden met Crescent Colours geborduurd. De kleur van je linnen en het aantal kruisjes/cm kun je natuurlijk zelf bepalen.

Miss Murphy heeft mij al diverse keren laten weten dat ze vindt dat Olga toch wel voorrang zou moeten krijgen bij al mijn borduurprojecten. En ik ben geneigd om haar gelijk te geven :). Misschien dat ik binnenkort maar eens de kleurtjes bij elkaar ga zoeken en een lapje stof uit de la haal.

Advertenties

5 thoughts on “Plum Street Samplers

 1. Heel leuk Annemiek!
  Ben zelf ook helemaal gek van Plum Street Samplers! Maar er zijn zoveel leuke patronen, daarvoor is het leven niet lang genoeg denk ik, om ze allemaal te kunnen maken! Altijd moeilijk kiezen 🙂

   • Ik heb net op de site van de winkel gekeken, maar kan geen lijsten vinden. Waar staan ze?
    Heb je trouwens op de handwerkbeurs(Zwolle) ook stoffen, garens en lijsten bij je? Ach, ik woon in Emmen, kan ook altijd een keer naar Roden komen.
    Groet

 2. Wat een ontzettend leuke patronen! En je hoeft toch niet alles te borduren, ik zeg altijd dat ik patronen verzamel, dat geeft heel wat rust!
  Annemiek, ik wil ook nog even zeggen dat ik geniet van je blogjes. Toen je dit aankondigde dacht ik ‘weer een blog die ik moet volgen, nog meer mail in m’n inbox’, maar ik vind het iedere keer leuk om even te kijken wat je nu weer met ons wilt delen. Goede beslissing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s