De Handwerk Beurs in Zwolle

Over iets meer dan vier weken is het weer zo ver, dan barst de Handwerk Beurs in Zwolle weer los. De beurs wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd en wij zijn er trots op dat we alle acht afleveringen aanwezig zijn geweest. En al die jaren is onze stand ook meegereisd. Om je een idee te geven van de stand, heb ik de foto’s van onze stand van vorig jaar maar eens opgezocht.

De linkerkant van de stand

Het middenstuk van de stand

En de rechterkant van de stand.

Ook dit jaar gaan we weer onze best doen om de stand weer mooi te maken. Op dit moment zijn we nog druk bezig om de laatste nieuwe modellen te borduren, borduurwerkjes in te lijsten dan welk in elkaar te zetten en om een tekening te maken van waar wat moet komen te hangen.

We hebben standnummer 158 en zijn heel gemakkelijk te vinden. Als je de hal binnenkomt, loop je helemaal rechtdoor, aan het einde van het pad sla je linksaf en als je dan weer helemaal doorloopt, sta je zo voor onze stand. Voor de dames die op vrijdag en zaterdag komen nog een tip, het is soms handiger om niet in het begin van de hal te blijven staan, maar door te lopen. Je zult merken dat het daar veel rustiger is.

De openingstijden zijn als volgt:

vrijdag 10.00-21.00 (!)

zaterdag 10.00-17.00

zondag 10.00-16.00

Natuurlijk nemen we zo veel mogelijk mee naar de beurs, maar het is niet mogelijk om alles in de winkel mee te nemen. Als je graag wil dat we iets voor je meenemen, laat het ons dan weten. HEt liefste horen we dat een week voor de beurs, dan hebben we nog even de tijd om alles bij elkaar te zoeken. Natuurlijk begrijpen we dat je soms ineens bedenkt dat je nog iets nodig hebt, dus bellen of mailen kan altijd :). Ook als je weet dat je bijvoorbeeld een meter stof wilt hebben, dan kun je dit alvast doorgeven, dan weet je zeker dat de stof niet net op is, als jij langskomt.

Zelf vind ik het vooral handig om dingen mee te nemen die lastig te versturen zijn: boeken, kwetsbare dingen als naaldenmagneetjes, ivoren lineaaltjes, en schaartjes. Houd vooral het bericht van morgen in de gaten, dan laat ik je een nieuw boek zien, waar wij helemaal weg van zijn. Het kan niet door de brievenbus, dus ophalen in Zwolle zou een heel goede mogelijkheid zijn.

Advertenties

3 thoughts on “De Handwerk Beurs in Zwolle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s